НАЧАЛО
БХТВ
КАКВО ВЯРВАМ
ИНТЕРНЕТ ЦЪРКВА
КОНФЕРЕНЦИИ - ИНТЕРНЕТ ЦЪРКВА
ГОСПОДНА ВЕЧЕРЯ
ПОСЛАНИЯ ОТ ПАСТОРА
ПОСЛАНИЯ НА ДЖОИС МАЙЕР
ПОСЛАНИЯ НА КЕНЕТ КОПЛАНД
УЕБ РАДИО
В СВЕТА НА ЧУДЕСАТА
БИБЛЕЙСКО УЧИЛИЩЕ ДПО
ВИДЕО КАНАЛ
КАК ДА ПРИЕМА ИСУС
КРЪЩЕНИЯ ВЪВ ВОДА
КРЪЩЕНИЕ В СВЯТИЯ ДУХ
СЛУЖЕНИЕ НА БОЛНИ
СЛУЖЕНИЕ В НАЦИИТЕ
КОНФЕРЕНЦИИ
БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ
СЪБИТИЯ
НОВИНИ
ГАЛЕРИЯ
ДАРЕНИЯ
АДРЕС ЗА КОНТАКТИ
СЛУЖБИ





От Джойс Майер – 11Юни, 2016

БЪДЕТЕ СВОБОДНИ

От Джойс Майер – 11Юни, 2016

 

А Моисей каза на Господа: Моля ти се, Господи, аз не съм бил красноречив нито в миналото, нито, откакто си почнал да говориш на слугата Си, а съм бавен в своя език и реч.

Но Господ му отговори: Кой е направил човешките уста? Или кой прави човек да бъде ням или глух, да има зрение или да е сляп? Нали Аз, Господ?

 И така, иди; и Аз ще бъда с устата ти и ще те науча какво да говориш.

Изход 4:10-12

 

Сложете си палто или сако и някой да завърже китките ви заедно. Тогава опитайте да свалите сакото си. Не можете, нали ? Това става, когато се борите със собствени сили, когато вярвате в собствените си възможности, когато позволите на страха и неувереността да ви завържат на възел. Тогава успеха ви е невъзможен. Неувереността и увереността не работят заедно, те работят против себе си. Увереността ще унищожи неувереността, но и неувереността може да унищожи увереността.

Неувереността измъчва. Жена, която се съмнява в себе си във всичко, което прави, чувства и взема решение. Тя живее в объркване в повечето време и се бори с вземането на решения и придържайки се към тях, защото тя винаги си сменя решението за всеки случай, понеже може да е сгрешила. Уверената жена не се страхува да сгреши! Тя осъзнава, че може да се възстанови от грешката си и не позволява на страха да я направи роб или да я върже в неувереност.

Молитва:

Господи, мога да съм съпричастна със съмненията в себе си като Моисей. Помогни ми да се изправя с чест в тези области на живота ми, където не съм поставили доверието си в Теб. Амин.

Превод: Семейство Ганчеви

Служение Васил Петров

www.vasilpetrov.org