НАЧАЛО
БХТВ
КАКВО ВЯРВАМ
ИНТЕРНЕТ ЦЪРКВА
КОНФЕРЕНЦИИ - ИНТЕРНЕТ ЦЪРКВА
ГОСПОДНА ВЕЧЕРЯ
ПОСЛАНИЯ ОТ ПАСТОРА
ПОСЛАНИЯ НА ДЖОИС МАЙЕР
ПОСЛАНИЯ НА КЕНЕТ КОПЛАНД
УЕБ РАДИО
В СВЕТА НА ЧУДЕСАТА
БИБЛЕЙСКО УЧИЛИЩЕ ДПО
ВИДЕО КАНАЛ
КАК ДА ПРИЕМА ИСУС
КРЪЩЕНИЯ ВЪВ ВОДА
КРЪЩЕНИЕ В СВЯТИЯ ДУХ
СЛУЖЕНИЕ НА БОЛНИ
СЛУЖЕНИЕ В НАЦИИТЕ
КОНФЕРЕНЦИИ
БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ
СЪБИТИЯ
НОВИНИ
ГАЛЕРИЯ
ДАРЕНИЯ
АДРЕС ЗА КОНТАКТИ
СЛУЖБИ





От Джойс Майер 26 Ноември, 2015

ЗАПОЧНИ ОТНОВО
От Джойс Майер 26 Ноември, 2015

В първия месец, на петнадесетия ден от първия месец, отпътуваха от Рамесий; на сутринта на Пасхата израелтяните излязоха с издигната ръка пред очите на всички египтяни, когато египтяните погребваха всичките си първородни, които Господ беше поразил помежду им. (И над боговете им Господ извърши съд.)
Чистла 33:3-4

Правиш ли това, което наистина вярваш, че трябва да правиш на този етап в живота си или ти е позволваш страх и липса на доверие, за да се предпазиш от встъпването в нови неща-или по-високи от старите неща? Ако не ти харесва отговора на въпроса ми, тогава нека да дам някои добри новини: никога не е твърде късно да се започнеш отново! Не губете повече нито един ден живеейки затворен живот, където има място само за теб и твоите страхове. Вземи решение точно сега да се се научиш да живееш смело, агресивно и уверено. Не позволявай на страха да те управлява повече.

Важно е да се отбележи, че не може просто да седнеш и чакаш страх да си отиде.Ще трябва да чувстваш страх и да предприемеш действия така или иначе. Както John Wayne казва: " Смелостта е да си уплашен до смърт, но така или иначе я овладей." С други думи, смелостта не е липса на страх, то е действие в присъствието на страха. Смели хора правят това, което те знаят, че трябва да направят-не това, което те чувстват, че трябва да направят.

Молитва: Господи, покажи ми всяка една ограниченост в живота ми и ми помогни да предприема стъпките на вярата, които разрушават управлението на страха в живота ми. Амин.

Превод : Семейство Ганчеви
Служение Васил Петров
www.vasilpetrov.org