НАЧАЛО
БХТВ
КАКВО ВЯРВАМ
ИНТЕРНЕТ ЦЪРКВА
КОНФЕРЕНЦИИ - ИНТЕРНЕТ ЦЪРКВА
ГОСПОДНА ВЕЧЕРЯ
ПОСЛАНИЯ ОТ ПАСТОРА
ПОСЛАНИЯ НА ДЖОИС МАЙЕР
ПОСЛАНИЯ НА КЕНЕТ КОПЛАНД
УЕБ РАДИО
В СВЕТА НА ЧУДЕСАТА
БИБЛЕЙСКО УЧИЛИЩЕ ДПО
ВИДЕО КАНАЛ
КАК ДА ПРИЕМА ИСУС
КРЪЩЕНИЯ ВЪВ ВОДА
КРЪЩЕНИЕ В СВЯТИЯ ДУХ
СЛУЖЕНИЕ НА БОЛНИ
СЛУЖЕНИЕ В НАЦИИТЕ
КОНФЕРЕНЦИИ
БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ
СЪБИТИЯ
НОВИНИ
ГАЛЕРИЯ
ДАРЕНИЯ
АДРЕС ЗА КОНТАКТИ
СЛУЖБИ





Здравейте Църква, 24 Юли 2014

1 Петър 1: 3-5 „Благословен да бъде Бог и Отец на нашия Господ Исус Христос, Който според голямата Си милост ни възроди за жива надежда чрез възкресението на Исуса Христа от мъртвите, за наследство нетленно, неоскверняемо, и което не повяхва, запазено на небесата за вас, които с Божията сила сте вардени чрез вяра за спасение, готово да се открие в последно време.”

Нека Господ Исус Христос ви благослови църква с всяко небесно благословение. Нека всичкото Боговдъхновено писание се изпълни в живота ви. Нека не остане ни едно от обещанията Му, което да не достигне вашият живот, защото вашият живот е ценен измит в святата безценна кръв на Господ Исус Христос. Той ви създаде на ново, за да станете участници в небесното сватбено тържество на агнето. Апостол Петър казва, че Той направи това с голямата си милост към всички нас. Милостив е Господ Бог и дълготърпелив. Бог ни върна живота отново посредством надеждата чрез възкресението на в Сина Му Исус Христос от мъртвите. Надежда за вечността и наследство, което не е материално. Исус Каза, че Божието царство не е ядене и пиене, а радост мир и правда в Святия Дух. Това е наследството ни на небесата, пазено за нас чрез силната ръка на Бог, подпечатано със заветните Му обещания през вековете. Бог е богат на милост и днес Той държи времената чрез могъщото си слово за да има шанс всяка човешка душа да чуе и да повярва писаното слово което може да ги доведе до спасение. Ефесяни 2:4-7 „Бог, обаче, Който е богат с милост, поради голямата любов, с която ни възлюби. даже, когато бяхме мъртви чрез престъпленията си, съживи ни заедно с Христа (по благодат сте спасени), и, като ни съвъзкреси, тури ни да седим с Него в небесни места, в Христа Исуса; за да показва през идните векове премногото богатство на Своята благодат чрез добрината Си към нас в Христа Исуса.”

Благодатта за спасение на човешки души е толкова голяма и днес, че не е възможно да се докоснеш до Него и да не бъдеш променен. Днес много хора подценяват силата на словото и я пренебрегват, но въпреки техният опонизъм то винаги ще работи със същата тази заветна сила както през вековете така и днес. Словото ни казва, че; „Исус Христос е същият вчера, днес и завинаги” и това послание не може да се промени. Земята и небето ще преминат, но думите на Бог никога. Днес е ден на възможност да бъдеш измит в кръвта на Исус. Божието слово е пълно с примери на хора проиграли шанса на живота си и такива, които са грабнали обещанията и са ги направили свой успех. Днес ти си на ход, Бог вече е направил своята крачка към теб. Не пропускай шанса си, защото утре може вече да е късно. Правилните решения се взимат днес. Евреи 3:7. Затова, както казва Светият Дух: - "Днес, ако чуете гласа му …

С много обич пастор Васил Петров