НАЧАЛО
БХТВ
КАКВО ВЯРВАМ
ИНТЕРНЕТ ЦЪРКВА
КОНФЕРЕНЦИИ - ИНТЕРНЕТ ЦЪРКВА
ГОСПОДНА ВЕЧЕРЯ
ПОСЛАНИЯ ОТ ПАСТОРА
ПОСЛАНИЯ НА ДЖОИС МАЙЕР
ПОСЛАНИЯ НА КЕНЕТ КОПЛАНД
УЕБ РАДИО
В СВЕТА НА ЧУДЕСАТА
БИБЛЕЙСКО УЧИЛИЩЕ ДПО
ВИДЕО КАНАЛ
КАК ДА ПРИЕМА ИСУС
КРЪЩЕНИЯ ВЪВ ВОДА
КРЪЩЕНИЕ В СВЯТИЯ ДУХ
СЛУЖЕНИЕ НА БОЛНИ
СЛУЖЕНИЕ В НАЦИИТЕ
КОНФЕРЕНЦИИ
БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ
СЪБИТИЯ
НОВИНИ
ГАЛЕРИЯ
ДАРЕНИЯ
АДРЕС ЗА КОНТАКТИ
СЛУЖБИ





От Джойс Майер - 20 Октомври, 2016

ОПОЗНАЙ СЛАБОСТИТЕ СИ


А Симон, като видя, че с полагането на апостолските ръце се даваше Светия Дух, предложи им пари, казвайки:
Дайте и на мене тая сила щото, на когото положа ръце, да приема Светия Дух.
Деяния 8:18-19


Бъдете сигурни, че каквото и да се опитвате да направите наистина искате да го направите, а не да го правите само за да впечатлите хора. Как може да знаете какво можете да направите и какво не? Важно е да разберете това, ако искате да бъдете добре подготвени. Това ще ви предпази от загуба на време за нещо, в което няма да успеете така или иначе. Аз съм добър оратор, но бързо разбрах, че нямам никакви умения като музикален изпълнител. Ако бях продължила да настоявам да се уча да бъда музикален изпълнител щях да се почувствам сякаш съм се провалила. Колкото и да опитвате не можете да бъдете напълно подготвени и да се чувствате уверени да направите нещо, което не искате наистина.

Не се страхувайте да признаете това, което не можете да направите. Знайте вашите слабости и се молете Бог да ви прати хора в живота ви, за да направят това, което вие не можете. Не мога да свиря на музикални инструменти, но Бог винаги ме снабдява с музиканти за служението ми. Не се страхувам да кажа, че не съм добра в нещо и няма да си губя времето, опитвайки се да развивам моите слаби страни.

Господи, лесно е да ревнуваш за даровете на другите хора. Помогни ми моля Те да се фокусирам върху това, което аз трябва да направя и ме предпази от това да губя времето си с моите слаби страни. Амин.

Превод: Семейство Ганчеви
Служение Васил Петров
www.vasilpetrov.org