НАЧАЛО
БХТВ
КАКВО ВЯРВАМ
ИНТЕРНЕТ ЦЪРКВА
КОНФЕРЕНЦИИ - ИНТЕРНЕТ ЦЪРКВА
ГОСПОДНА ВЕЧЕРЯ
ПОСЛАНИЯ ОТ ПАСТОРА
ПОСЛАНИЯ НА ДЖОИС МАЙЕР
ПОСЛАНИЯ НА КЕНЕТ КОПЛАНД
УЕБ РАДИО
В СВЕТА НА ЧУДЕСАТА
БИБЛЕЙСКО УЧИЛИЩЕ ДПО
ВИДЕО КАНАЛ
КАК ДА ПРИЕМА ИСУС
КРЪЩЕНИЯ ВЪВ ВОДА
КРЪЩЕНИЕ В СВЯТИЯ ДУХ
СЛУЖЕНИЕ НА БОЛНИ
СЛУЖЕНИЕ В НАЦИИТЕ
КОНФЕРЕНЦИИ
БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ
СЪБИТИЯ
НОВИНИ
ГАЛЕРИЯ
ДАРЕНИЯ
АДРЕС ЗА КОНТАКТИ
СЛУЖБИ





От Джойс Майер – 24 Май, 2016

ПОВЕЧЕ ОТ ПОБЕДИТЕЛИ

От Джойс Майер – 24 Май, 2016

 

 

Във всичко това ставаме повече от победители чрез Този, Който ни е възлюбил.

Римляни 8:37

 

Ние трябва да имаме чувство на триумф. В Римляни 8:37 апостол Павел ни уверява, че чрез Исус Христос, ние сме повече от победители. Вярвайки, че истината ни дава увереност. Веднъж чух, че една жена е повече от победител, ако нейния съпруг излиза и работи цяла седмица и накрая носи заплатата вкъщи на нея.Но Бог ми говори тогава казвайки, ” Ти си повече от победител, когато знаеш, че вече имаш победа преди да си се сблъскал с проблем."

Понякога нашата увереност се разклаща, когато изпитанията дойдат особено когато те са по-продължителни. Ние трябва да имаме много увереност в Божията любов, че да няма значение какво ще се изправи срещу нас, ние да знаем дълбоко в себе си, че няма нужда да се страхуваме от беди, предизвикателства, или тежки времена, защото знаем, че ще отминат.

 

Всеки път, когато дойде каквото и да било изпитание срещу вас, винаги помнете: То също ще отмине! Бъдете сигурни, че по време на изпитанието ще научите нещо, което ще ви помогне за в бъдеще.

 

Без увереност, ние се задушаваме на всяка крачка. Бомбите, които пуска сатана разрушават нашите мечти. Евентуално ние започваме отново, но никога не постигаме голям напредък. Започваме и ни побеждават, започваме и ни побеждават, и така отново и отново. Но тези, които са постоянно уверени, тези които са повече от победители, чрез Исус Христос, постигат бърз напредък.

 

Ние трябва да направим стъпка на вяра и да решим да бъдем уверени във всички неща. Бог ще се наложи да ни коригира понякога, но това е по-добре отколкото да играем на сигурно и никога да не направим нищо.

 

Уверените хора свършват работата докрай; те имат служение, което е значимо в света днес. Те са изпълнени, защото са успели в това да бъдат себе си.

 

Превод: Семейство Ганчеви

Служение Васил Петров

www.vasilpetrov.org