НАЧАЛО
БХТВ
КАКВО ВЯРВАМ
ИНТЕРНЕТ ЦЪРКВА
КОНФЕРЕНЦИИ - ИНТЕРНЕТ ЦЪРКВА
ГОСПОДНА ВЕЧЕРЯ
ПОСЛАНИЯ ОТ ПАСТОРА
ПОСЛАНИЯ НА ДЖОИС МАЙЕР
ПОСЛАНИЯ НА КЕНЕТ КОПЛАНД
УЕБ РАДИО
В СВЕТА НА ЧУДЕСАТА
БИБЛЕЙСКО УЧИЛИЩЕ ДПО
ВИДЕО КАНАЛ
КАК ДА ПРИЕМА ИСУС
КРЪЩЕНИЯ ВЪВ ВОДА
КРЪЩЕНИЕ В СВЯТИЯ ДУХ
СЛУЖЕНИЕ НА БОЛНИ
СЛУЖЕНИЕ В НАЦИИТЕ
КОНФЕРЕНЦИИ
БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ
СЪБИТИЯ
НОВИНИ
ГАЛЕРИЯ
ДАРЕНИЯ
АДРЕС ЗА КОНТАКТИ
СЛУЖБИ





От Джойс Майер - 30 Април, 2016

РАДОСТТА Е РЕШЕНИЕ

От Джойс Майер - 30 Април, 2016

 

Тоя е денят, който Господ е направил;
Нека се радваме и се развеселим в Него.

Псалми 118:24

 

В основата на това да се наслаждавате на изобилния живот, заради който Исус умря е решението, което вземате. За щастие можете да вземете решение да сте щастливи точно където сте в момента и да се насладите на живота, който водите по пътя, по който сте тръгнали. Можете да вземете твърдо решение да се насладите на вашето пътуване.

 

Започнете с това като го кажете на глас, „Ще започна да се наслаждавам на живота.“ Докато не получите тази мисъл установена в ума си всяка сутрин, когато се събудите преди дори да сте станали от леглото ви насърчавам да декларирате на глас, „ Ще се насладя на този ден! Ще взема най-доброто от този ден! Ще взема власт над дявола (крадеца на радост) дори и преди да се е опитал да се изправи срещу мен. Реших в съзнанието си, че ще запазя радостта си днес!“ Тази мисловна нагласа винаги помага във всяка ситуация.

 

Благодарствена молитва: Благодаря Ти днес Татко, че мога да избера да живея в изобилния живот, който Исус умря, за да ми даде. Благодаря Ти, че не ми се налага да живея нещастен и мизерен живот. Мога да избера да празнувам Твоята благост и да се насладя на живота, който си ми дарил.

 

Превод: Семейство Ганчеви

Служение Васил Петров

www.vasilpetrov.org