НАЧАЛО
БХТВ
КАКВО ВЯРВАМ
ИНТЕРНЕТ ЦЪРКВА
КОНФЕРЕНЦИИ - ИНТЕРНЕТ ЦЪРКВА
ГОСПОДНА ВЕЧЕРЯ
ПОСЛАНИЯ ОТ ПАСТОРА
ПОСЛАНИЯ НА ДЖОИС МАЙЕР
ПОСЛАНИЯ НА КЕНЕТ КОПЛАНД
УЕБ РАДИО
В СВЕТА НА ЧУДЕСАТА
БИБЛЕЙСКО УЧИЛИЩЕ ДПО
ВИДЕО КАНАЛ
КАК ДА ПРИЕМА ИСУС
КРЪЩЕНИЯ ВЪВ ВОДА
КРЪЩЕНИЕ В СВЯТИЯ ДУХ
СЛУЖЕНИЕ НА БОЛНИ
СЛУЖЕНИЕ В НАЦИИТЕ
КОНФЕРЕНЦИИ
БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ
СЪБИТИЯ
НОВИНИ
ГАЛЕРИЯ
ДАРЕНИЯ
АДРЕС ЗА КОНТАКТИ
СЛУЖБИ





От Джойс Майер – 12 Февруари, 2016

ГОДИНИТЕ СЕ ИЗМЕНЯТ

От Джойс Майер – 12 Февруари, 2016

 

„Той изменява времената и годините.“

– Даниил 2:21

 

Преди години, аз се радвах на добра работа като част от църковните служители. Имах преуспяващо служение, редовна заплата и изобилие от възможности, които обичах и се чувствах призована да върша. Тогава дойде един момент, когато ми говори относно това да напусна тази работа и да поема служението си „на север, юг, изток и запад.“ Чух Го да казва: „Този период в твоя живот е изпълнен; приключих с теб на това място.“

В моето сърце, аз знаех, че Бог беше говорил. Въпреки това, преживях смесица от вълнение и страх относно стартирането на мое собствено служение. Исках да прекрача отвъд това, което ми бе познато до този момент, но се страхувах, че ще направя грешка и ще изгубя това, което имах. Исках да видя, какво ще направи Бог, но се страхувах да предприема такава голяма стъпка в непозната територия.

Понякога Бог приключва с нещо, а ние продължаваме да разчитаме на него. Духът ми искаше да излезе, но плътта ми искаше да остане. Имах много сигурност в позицията, която Бог ме призоваваше да напусна, и не исках да се отказвам от нея. Но, накрая аз Му се покорих и днес се радвам на служение в целия свят. Не забравяйте, че Бог променя нещата и когато Той го направи, ние трябва да бъдем готови да последваме Неговото водителство.

 

Превод: Семейство Ганчеви

Служение Васил Петров

www.vasilpetrov.org