НАЧАЛО
БХТВ
КАКВО ВЯРВАМ
ИНТЕРНЕТ ЦЪРКВА
КОНФЕРЕНЦИИ - ИНТЕРНЕТ ЦЪРКВА
ГОСПОДНА ВЕЧЕРЯ
ПОСЛАНИЯ ОТ ПАСТОРА
ПОСЛАНИЯ НА ДЖОИС МАЙЕР
ПОСЛАНИЯ НА КЕНЕТ КОПЛАНД
УЕБ РАДИО
В СВЕТА НА ЧУДЕСАТА
БИБЛЕЙСКО УЧИЛИЩЕ ДПО
ВИДЕО КАНАЛ
КАК ДА ПРИЕМА ИСУС
КРЪЩЕНИЯ ВЪВ ВОДА
КРЪЩЕНИЕ В СВЯТИЯ ДУХ
СЛУЖЕНИЕ НА БОЛНИ
СЛУЖЕНИЕ В НАЦИИТЕ
КОНФЕРЕНЦИИ
БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ
СЪБИТИЯ
НОВИНИ
ГАЛЕРИЯ
ДАРЕНИЯ
АДРЕС ЗА КОНТАКТИ
СЛУЖБИ





Здравейте църква, 24 Юли 2015 г

Желанието ни да се виждаме по често не винаги е възможно дори и днес, когато живеем във21 век, времето на големите възможности. Не е проблем вече начина на предвижване, отколкото времето. В този забързан и отруден свят, нашите приоритети се свиват до възможности и ограничение, които отново не ни позволяват да имаме пряк достъп един до друг, което е толкова важно. Разбира се, че имаме тези социални мрежи и възможност да стоим с някой по цял ден на линия и това донякъде засища нашия глад от липсата на дадена личност, но дали изтърваме нещо важно в такива моменти като се примиряваме със заобикалящата ни действителност. Мислите ли, че дявола може да има пръст в тази работа и да ви спре да бъдете на правилното време на определено място, с правилните хора, което може да се окаже толкова важно за живота ви и вашето бъдещо изграждане като личност. Дали се свърши времето, в което се налага и трябва да жертваш нещо и да те заболи истински, за да получиш обещаното от Бог благословение. На апостол Павел се е случвало няколко пъти да бъде спиран от сатана да пътува и да отиде при своите братя и сестри, но това не му е попречило да продължи да опитва. Когато силно желаеш нещо няма начин да не намериш начин това е, което знам аз.

 „Защото поискахме да дойдем при вас (поне аз, Павел) един два пъти, но сатана ни попречи. Понеже коя е нашата надежда, или радост, или венец, с който се хвалим? Не сте ли вие, пред нашия Господ Исус при Неговото пришествие? Защото вие сте наша слава и радост.” 1 Солунци 2:18-20

Желанието да се събереш с хора, които обичаш може да бъде временно възпрепятствано от много обстоятелства, пречки, причини, дявола, но не може да е завинаги. Предстоящата конференция на „Интернет Църква”, на 4-6 Август 2015 г., която има за цел да ни събере всички заедно, за да се напоим от Божието присъствие няма да е лесно за нито един от нас. Трябва много подготовка, организация, пътувания, отпуски, средства и т.н. Много пъти хора примиренчески казват в себе си; „Ако ще Бог да отида ще отида.” Това е само едно религиозно измъкване с думи и утеха на съвестта за не желанието да платиш цената за изграждане, назидаване, насърчени и изобличение на твоят скъпоценен живот. Бог „ЩЕ” казвам ви го отсега и САМ ТОЙ ще бъде на тази конференция, въпросът е дали ти чувстваш в себе си повик да бъдеш между всички нас. Ако е така направи невъзможното, за да присъстваш, а резултатите ще видиш сам.

Град Габрово 4-6 Август 2015 г. ул „Лиляна” 17 се събират петкратно служение в името на Господ Исус Христос, за да прокламират Божието царство за това последно време.

Ако си пътувал и си бил на конференция, където е имало изцелително или освободително служение, на тази ще бъдат събрание в дух на единство и в съгласие четири потвърдени чрез Святия Дух на Бог служения от четири различни нации. Израел, Англия, Македония, България. Ние направихме това, което Святия Дух ни каза, ти направи своя избор.

Пастор Васил Петров

Всеки може да се запише предварително за конференцията на e-mail: internetchurch@abv.bg офис тел; 066 865726, 0879262185 Наси Петрова