НАЧАЛО
БХТВ
КАКВО ВЯРВАМ
ИНТЕРНЕТ ЦЪРКВА
КОНФЕРЕНЦИИ - ИНТЕРНЕТ ЦЪРКВА
ГОСПОДНА ВЕЧЕРЯ
ПОСЛАНИЯ ОТ ПАСТОРА
ПОСЛАНИЯ НА ДЖОИС МАЙЕР
ПОСЛАНИЯ НА КЕНЕТ КОПЛАНД
УЕБ РАДИО
В СВЕТА НА ЧУДЕСАТА
БИБЛЕЙСКО УЧИЛИЩЕ ДПО
ВИДЕО КАНАЛ
КАК ДА ПРИЕМА ИСУС
КРЪЩЕНИЯ ВЪВ ВОДА
КРЪЩЕНИЕ В СВЯТИЯ ДУХ
СЛУЖЕНИЕ НА БОЛНИ
СЛУЖЕНИЕ В НАЦИИТЕ
КОНФЕРЕНЦИИ
БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ
СЪБИТИЯ
НОВИНИ
ГАЛЕРИЯ
ДАРЕНИЯ
АДРЕС ЗА КОНТАКТИ
СЛУЖБИ





Здравейте църква, 23 Юни 2015


Когато днес прочетох това, че някакъв си руски ‪‎Олигарх решил да даде 100 милиона долара за търсене на НЛО и извънземни във Вселената, се сетих за книгата Битие и историята за Вавилон.

Бог видя проблем в това, че когато хора са намислили да правят нещо, а дори то да изглежда невъзможно и глупаво те ще го сторят на всяка цена. Хората решиха да издигнат кула толкова висока, че да стигнат до Бог и да му покажат колко са умни, упорити и докъде все пак стигат човешките възможности.

Битие 11:6-9 „И рече Господ: Ето, едни люде са, и всички говорят един език; и това е, което са почнали да правят; и не ще може вече да им се забрани, какво да било нещо, що биха намислили да направят. Елате да слезем, и там да разбъркаме езика им, тъй щото един други да не разбират езика си. Така Господ ги разпръсна от там по лицето на цялата земя; а те престанаха да градят града. За това той се наименува Вавилон {Т.е., Бъркотия.}, защото там Господ разбърка езика на цялата земя; и от там Господ ги разпръсна по лицето на цялата земя.”

Заради тази тяхна глупост днес говорим на различни езици. И тогава се питам какво следва от това, когато днес хората правят същата грешка? Да това е вече писано, само да има кой да чете. На този руски милионер просто някой можеше да му каже да даде тези 100 милиона за библии и щеше да разбере всичко за извън земните. Но да излага хора на риск това вече е глупаво.

Авдий 1:4. „Ако и да се издигнеш като орел И поставиш гнездото си между звездите, И от там ще те сваля, казва Господ.

Е както се казва късмет !

Пастор Васил Петров