НАЧАЛО
БХТВ
КАКВО ВЯРВАМ
ИНТЕРНЕТ ЦЪРКВА
КОНФЕРЕНЦИИ - ИНТЕРНЕТ ЦЪРКВА
ГОСПОДНА ВЕЧЕРЯ
ПОСЛАНИЯ ОТ ПАСТОРА
ПОСЛАНИЯ НА ДЖОИС МАЙЕР
ПОСЛАНИЯ НА КЕНЕТ КОПЛАНД
УЕБ РАДИО
В СВЕТА НА ЧУДЕСАТА
БИБЛЕЙСКО УЧИЛИЩЕ ДПО
ВИДЕО КАНАЛ
КАК ДА ПРИЕМА ИСУС
КРЪЩЕНИЯ ВЪВ ВОДА
КРЪЩЕНИЕ В СВЯТИЯ ДУХ
СЛУЖЕНИЕ НА БОЛНИ
СЛУЖЕНИЕ В НАЦИИТЕ
КОНФЕРЕНЦИИ
БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ
СЪБИТИЯ
НОВИНИ
ГАЛЕРИЯ
ДАРЕНИЯ
АДРЕС ЗА КОНТАКТИ
СЛУЖБИ





От Джойс Майер - 29 Март, 2015

ОТКАЖЕТЕ  ДА ЗАГУБИТЕ

От Джойс Майер -  29 Март, 2015

 

 Ето, Господ твоят Бог туря пред тебе тая земя; върви напред, завладей я както ти е говорил Господ Бог на бащите ти; не бой се и да не те е страх.

Второзаконие 1:21

 

Всеки от нас е бил разочарован, когато сме имали планове, които са се провалили, надежди, които не са се осъществили и цели, които не сме достигнали. Когато това продължи известно време ние ставаме обезсърчени – състояние, което може да доведе до депресия, ако не се справим с него навреме.

 

Когато сте обезкуражени вие трябва да вземете решение да се приспособите и адаптирате, да предприемете нов подход, за да може да продължите напред въпреки вашите чувства. Точно този е момента, в който трябва да си спомните, че Великият Създател живее във вас и да решите, че няма да позволите на обезсърчението да ви държи далече от реализирането на вашите мечти и цели.

 

Когато се чувствате обезсърчени понякога е трудно да бъдете позитивни. Точно тогава трябва да се изправите над обезсърчението чрез Този, който живее във вас. Той е винаги в готовност да ви помогне да преоткриете нова посока и надежда.

 

Превод: Семейство Ганчеви

Служение Васил Петров

www.vasilpetrov.org