НАЧАЛО
БХТВ
КАКВО ВЯРВАМ
ИНТЕРНЕТ ЦЪРКВА
В СВЕТА НА ЧУДЕСАТА
БИБЛЕЙСКО УЧИЛИЩЕ ДПО
ВИДЕО КАНАЛ
КАК ДА ПРИЕМА ИСУС
КРЪЩЕНИЯ ВЪВ ВОДА
КРЪЩЕНИЕ В СВЯТИЯ ДУХ
СЛУЖЕНИЕ НА БОЛНИ
СЛУЖЕНИЕ В НАЦИИТЕ
КОНФЕРЕНЦИИ
БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ
СЪБИТИЯ
НОВИНИ
ГАЛЕРИЯ
ДАРЕНИЯ
АДРЕС ЗА КОНТАКТИ
СЛУЖБИ





Национална конференция с Тери Върго

Тери Върго е основателя на Нюфронтиерс, семейство от църкви обхванало целия свят. Нюфронтиерс имат 1000 църкви в 70 страни. Тяхната мисия е да установят божието царство чрез възстановяване на църквата, изграждане на ученици и обучение на лидери. Тери е един от малкото останали истински апостоли на световната сцена. Служи с хора като Рик Джойнър, както и в прословутата църква в Торонто Канада. Служението му е съпроводено от чудеса и знамения както и от мощно проявление на дарбите на Святият Дух.
Тери е много известен библейски учител, служи на много световни християнски конференции, които привличат хиляди посетители от целия свят. Истински помазан проповедник, чието поучение е променило драматично живота на много хора по целият свят. Вдъхновил е и хиляди младежи да служат ревностно на Бога по цялото земно кълбо. Хора родени от служението му започват църкви дори в арабския свят. Смирението му е заразително!
Тери Върго е роден на 20 февруари 1940 г. в Брайтън, град разположен на южният бряг на Англия. Женен е за Уенди и заедно имат 5 пораснали деца и внуци. 
Има издадени многобройни книги преведени на различни езици. Първата негова книга преведена на български е Смайващата Божия благодат.
За нас българските християни е голяма радост и чест, че такъв Божий служител ще дойде да благослови страната ни. Вярваме Божият Дух да послужи пророчески на църквата в България, чрез госта ни. По време на конференцията Тери ще се моли за хора, оставяйки се на Божието водителство за отделната личност.