НАЧАЛО
БХТВ
КАКВО ВЯРВАМ
ИНТЕРНЕТ ЦЪРКВА
КОНФЕРЕНЦИИ - ИНТЕРНЕТ ЦЪРКВА
ГОСПОДНА ВЕЧЕРЯ
ПОСЛАНИЯ ОТ ПАСТОРА
ПОСЛАНИЯ НА ДЖОИС МАЙЕР
ПОСЛАНИЯ НА КЕНЕТ КОПЛАНД
УЕБ РАДИО
В СВЕТА НА ЧУДЕСАТА
БИБЛЕЙСКО УЧИЛИЩЕ ДПО
ВИДЕО КАНАЛ
КАК ДА ПРИЕМА ИСУС
КРЪЩЕНИЯ ВЪВ ВОДА
КРЪЩЕНИЕ В СВЯТИЯ ДУХ
СЛУЖЕНИЕ НА БОЛНИ
СЛУЖЕНИЕ В НАЦИИТЕ
КОНФЕРЕНЦИИ
БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ
СЪБИТИЯ
НОВИНИ
ГАЛЕРИЯ
ДАРЕНИЯ
АДРЕС ЗА КОНТАКТИ
СЛУЖБИ





Здравейте църква, 15 Декември 2014

Колко е силно желанието ти да се доближаваш още и още в присъствието на Бог? Колко големи са мечтите ти и какво е твоето очакване и надежда към Бог да промени и да направи в живота ти? Това са силно определящи фактори за твоето бъдещо най–добро. Ако си се уморил от суетен живот защо не го замениш с нещо по-добро като например смирено докосване до Божието естество посредством Святия Дух.

Яков 4:6. Но Той дава една по-голяма благодат; затова казва: "Бог на горделивите се противи, а на смирените дава благодат".

Благодатта е за смирените и те ще могат да се докоснат до Божието най–добро. Словото казва, че Бог слага преграда или пречка на всеки, който е горделив и такъв човек никога няма да стигне до място на истински мир за душата си и радост, с която наистина да хвали Бог от цялото си сърце и сила. Колко е силно очакването ти Бог да се прослави в личния ви живот. Да не сте вързани от предразсъдъци, безпокойство, грях, срам, омраза, похот, идолопоклонство.

 

1 Йоан 2:16. „Защото всичко що е в света, - похотта на плътта, пожеланието на очите, и тщеславието на живота, - не е от Отца, но е от света;”

 

Има нещо, което ще донесе Божията сила в живота ти, неговата надежда за бъдеще и непрестанна радост дори когато плътта ти е уморена и отслабнала. Това е силата на Христовата любов. Неговото лично докосване, с което Той винаги ще казва „Обичам те.”

 

 Петър 1:3-4, Понеже Неговата божествена сила ни е подарила всичко що е потребно за живота и за благочестието, чрез познаването на Този, Който ни е призовал чрез Своята слава и сила; чрез които се подариха скъпоценните нам и твърде големи обещания, за да станете чрез тях участници на божественото естество, като сте избягали от произлязлото от страстите разтление в света.

 

Не се сърди на хората за техните слабости, не се обиждай от арогантното поведение на дявола с което той иска да те смаже, не се препъвай от човеци в твоето ходене с Христос защото всички са само лъхна тази земя и скоро няма да ги има. Обърни се към вечния Създател на всичко видимо и невидимо и разбери от опит каква е Неговата благодат и любов към самия теб. Тогава ще станеш наистина силен и ще успееш. Амин!

 

Продължи напред не се отказвай, Бог е с теб дори и в най – трудното за теб време и никога няма да те остави.

 

С обич и от мен пастор Васил Петров