НАЧАЛО
БХТВ
КАКВО ВЯРВАМ
ИНТЕРНЕТ ЦЪРКВА
КОНФЕРЕНЦИИ - ИНТЕРНЕТ ЦЪРКВА
ГОСПОДНА ВЕЧЕРЯ
ПОСЛАНИЯ ОТ ПАСТОРА
ПОСЛАНИЯ НА ДЖОИС МАЙЕР
ПОСЛАНИЯ НА КЕНЕТ КОПЛАНД
УЕБ РАДИО
В СВЕТА НА ЧУДЕСАТА
БИБЛЕЙСКО УЧИЛИЩЕ ДПО
ВИДЕО КАНАЛ
КАК ДА ПРИЕМА ИСУС
КРЪЩЕНИЯ ВЪВ ВОДА
КРЪЩЕНИЕ В СВЯТИЯ ДУХ
СЛУЖЕНИЕ НА БОЛНИ
СЛУЖЕНИЕ В НАЦИИТЕ
КОНФЕРЕНЦИИ
БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ
СЪБИТИЯ
НОВИНИ
ГАЛЕРИЯ
ДАРЕНИЯ
АДРЕС ЗА КОНТАКТИ
СЛУЖБИ





Здравейте църква, 28 Октомври 2014

Псалми 17:1- 6 Послушай, Господи, правото; внимавай на вика ми; Дай ухо на молитвата ми, която принасям с искрени устни. Нека излезе присъдата ми от присъствието Ти; Очите Ти, нека гледат справедливо. Изпитал си сърцето ми; посетил си ме нощно време; Опитал си ме; и не си намерил в мене никакво зло намерение. Мислите ми не надвишават устата ми. Колкото за човешките дела, чрез думите на Твоите уста Аз опазих себе си от пътищата на насилниците. Стъпките ми са се пазили здраво в Твоите пътища; Нозете ми не са се подхлъзнали. Аз Те призовах, Боже, защото ще ми отговориш; Приклони към мене ухото Си, и послушай думите ми.

 

О оооо, не е ли това което чува Бог от вашите уста когато вие се молите сутрин рано? Хубави думи и ако все още не сте се молили по този начин време е да кажете това пред Бог. Какво толкова вълнуващо в това ли? Нека да ви покажа какво толкова ме развълнува тази молитва на цар Давид.

 

На първо място - „Молитвата ми, която принасям с искрени устни”. Винаги съм искал едно нещо да не се променя в моя духовен живот и то е; когато се моля пред Бог аз да знам на 100 % в себе си, че думите, които казвам са с искрени устни. Алелуя! Аз лично вярвам, че Бог слуша такива молитви и отговаря своевременно на тях. За мен е цел да бъда искрен пред Бог, жена си, църквата, а това винаги ме е правилно свободен, силен, уверен и щастлив.

 

Второ; Искам да знам, че когато Бог гледа в живота ми, в духовното ми сърце, там няма да се намери никакво зло намерение, никаква зла мисъл или пожелание. Искам да мога винаги да казвам пред Него, когато се моля; „И не си намерил в мене никакво зло намерение.” Дали аз и ти братко и сестро сме уверени в това, когато заставаме пред Бог. Ако сърцето ти не те изобличава и съвестта ти не те смущава то твоята молитва ще бъде чута от Бог.

 

Трето; „Мислите ми не надвишават устата ми.” Колко много трябва да внимавам върху това о, Боже? Моите мисли нека са угодни пред Теб и нека те винаги да бъдат чисти за да говоря Твоето слово с благодат от сърцето си. Не искам да говоря повече от това което Ти правиш вътре в мен, а ако отворя устата си едва ли ще мога да изброя всички Твои милости които ти направи лично към мен.

 

Четвърто; „Нозете ми не са се подхлъзнали” Въпреки това, което правят неприятелите в живота ми то не може да влияе на духовния ми живот нито на взаимоотношението ми с Господа. Алелуя! Нито работата на демоните, нито хорска злоба, нито надменно око е попречило на това да те обичам и следвам в пътя Ти. Противниците ми паднаха под Твоята сила ръка, а аз останах непокътнат под Твоята протекция. Стоя здраво на моята канара Христос и никога няма да се подхлъзна, нито да падна защото Ти си със мен.

 

Пето; „Аз Те призовах, Боже, защото ще ми отговориш.” Скъпи братя и сестри искам да знам, че вие днес вярвате в това, че когато се молите получавате отговор на вашата молитва пред Бог. Искам да знам, че имате тази увереност в сърцето си пред Него. Не трябва да има нито капка съмнение в това, че Той ви слуша и знае вашите мисли. Благодарете на Бог за Неговата огромна милост към всички нас и нека се слави завинаги Неговото свято име.

 

С много обич към всички вас от Нотингам

Пастор Васил Петров

 

PS; Ние имахме прекрасно време с Българска евангелска църква в Лондон, тази неделя 26 Октомври кв. Челси с пастор Димитър Боюклиев. Залата беше пълна с българи, които живеят и работят в Лондон, както с гости от България, Испания и Англия. Само ще кажа това, че Бог се показа толкова мощен в това събрание и Неговата милост и любов бяха толкова силно изразени, че силата на Божието царство се усети от всички толкова осезателно. След като споделих сърцето си и словото, което Бог ми даде за тази църква, Святия Дух започна да върши делото си в сърцата на хората. Имаше време за покаяние, възстановяване, и две души ревностно искаха да бъдат кръстени със Святия Дух в живота си. Бог направи това толкова драматично и силно в живота на тези хора, че всичко това можеше всеки да прочете в очите и сърцето им. Слава да бъде на Исус за това славно време. Бог възстанови сърцата на хора, които са имали отношение на огорчение един към друг, а това направи радостта на всички толкова голяма. Не е ли велико това да живеят заедно братя и сестри в единомислие и единство. Амин! Бог да благославя Тялото Христово – Църквата в Лондон и нека всички застанат в единството на Божията любов за да го хвалят и почитат сърцата си.

 

Тези дни ние сме в Нотингам с нашата „Интернет Църква” и времето, което имам с тези хора е наистина ценно и вълнуващо. Топлината и любовта, с която сме чакани и посрещнати тук е наистина голяма и няма как да го изразя това с думи. Тези дни Бог не спира да върши чудеса в живота ни ден след ден и за тях ще разказвам в следващи послания. Да бъде издигнат Исус в живота на църквата днес и почетен както подобава за Цар, Господ и Спасител. Амин!