НАЧАЛО
БХТВ
КАКВО ВЯРВАМ
ИНТЕРНЕТ ЦЪРКВА
КОНФЕРЕНЦИИ - ИНТЕРНЕТ ЦЪРКВА
ГОСПОДНА ВЕЧЕРЯ
ПОСЛАНИЯ ОТ ПАСТОРА
ПОСЛАНИЯ НА ДЖОИС МАЙЕР
ПОСЛАНИЯ НА КЕНЕТ КОПЛАНД
УЕБ РАДИО
В СВЕТА НА ЧУДЕСАТА
БИБЛЕЙСКО УЧИЛИЩЕ ДПО
ВИДЕО КАНАЛ
КАК ДА ПРИЕМА ИСУС
КРЪЩЕНИЯ ВЪВ ВОДА
КРЪЩЕНИЕ В СВЯТИЯ ДУХ
СЛУЖЕНИЕ НА БОЛНИ
СЛУЖЕНИЕ В НАЦИИТЕ
КОНФЕРЕНЦИИ
БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ
СЪБИТИЯ
НОВИНИ
ГАЛЕРИЯ
ДАРЕНИЯ
АДРЕС ЗА КОНТАКТИ
СЛУЖБИ





Здравейте Църква, 8 Септември 2014

 Псалми 78:4. „Няма да го скрием от чадата им в идното поколение, Но ще повествуваме хвалите на Господа, Неговата сила и чудесните дела, които извърши.”

Няма да скрием това, което Бог върши днес. Няма да спрем да свидетелстваме за Неговите велики дела, за всичко, което Той е извършил преди нас, върши днес и ще прави занапред. Ще го хвалим с цяло сърце и от цяла душа ще възпяваме Господа на силите.

Дали в сърцето ни днес има хвала към Господа? Дали Той е най–скъпото нещо, което ни подтиква към свят и чист живот? Дали радостта от спасението е днес сила за живота ни? Да, да и пак ще кажа да! Бог е повече от достатъчен за всеки един от нас. Попитайте тези, които побеждават, не тези, които всекидневно се оплакват. Попитайте тези, които не се смачкват пред всяка трудност, не тези, които все още не са разбрали, че без Бог победата е само мираж. Попитайте тези, които днес имат сила и радост в Господа, не слушайте клеветници и безрасъдни хора. Попитайте как живеят тези, които уповават, на Господ всеки ден от живота си и те ще ви кажат, че няма друг по–велик от Него. Той е източникът на всяка благост и милост Исус Христос правения Единороден Син на Бог. Той е опрощението за греховете ни. Той ни дава сила за победа в живота. Той е закрила от бурята и прибежище в ден на напаст. Когато си болен Той ще те превърже и изцели. Когато си смутен, Той ще ти вдъхне нова надежда. Когато си обезкуражен, Той ще те изпълни с нова сила, когато си объркан Той ще ти покаже пътя, по който да вървиш и сам ще те води крачка по крачка за ръка. Когато си уплашен Той ще те утеши и ще ти даде увереност, когато си отхвърлен, Той ще те приеме в обятията си и ще те приюти.

Много можем да разказваме за великите дела Господни и няма да ни стигне време и писане, за да изразим с думи цялата Негова благост и милост, затова сърцето ни ще го хвали и ще му се покланя всеки ден от живота ни. Амин!

Вчера имахме невероятно време на хвала и поклонение пред Бог. Пастор Константин и Милена Кайшарови от Скопие, Македония служиха в църквата ни в град Габрово с Божието слово и молитва. Имахме около четири часа служба като накрая се молихме за всички болни и вързани от демони хора. Много от тях получиха и свидетелстваха за своето изцеление и освобождение още докато бяха в залата, а други си тръгнаха с приповдигната вяра и очакване на своето чудо. Едно е сигурно, радостта в Господа беше върху всички присъстващи в залата и стотиците гледали службата ни на живо по интернет канала на Служение Васил Петров. Запис от неделната служба можете да видите на сайта на служението; www.vasilpetrov.org

Много хора се присъединиха към събранието ни от гр. София, гр. Стражица, гр. Левски, гр. Велико Търново, гр. Лясковец, гр. Севлиево. Нови хора приеха Христос в живота си и се покаяха за греховете си да бъде слава на Исус.

 

Очакваме в бъдеще да имаме все повече поводи за радост като имаме силата да се събираме заедно от всички градове и нации за да отдаваме слава на нашият Господ Исус Христос   

Бог да ви благослови всички в името на Исус!

Пастор Васил Петров