НАЧАЛО
БХТВ
КАКВО ВЯРВАМ
ИНТЕРНЕТ ЦЪРКВА
КОНФЕРЕНЦИИ - ИНТЕРНЕТ ЦЪРКВА
ГОСПОДНА ВЕЧЕРЯ
ПОСЛАНИЯ ОТ ПАСТОРА
ПОСЛАНИЯ НА ДЖОИС МАЙЕР
ПОСЛАНИЯ НА КЕНЕТ КОПЛАНД
УЕБ РАДИО
В СВЕТА НА ЧУДЕСАТА
БИБЛЕЙСКО УЧИЛИЩЕ ДПО
ВИДЕО КАНАЛ
КАК ДА ПРИЕМА ИСУС
КРЪЩЕНИЯ ВЪВ ВОДА
КРЪЩЕНИЕ В СВЯТИЯ ДУХ
СЛУЖЕНИЕ НА БОЛНИ
СЛУЖЕНИЕ В НАЦИИТЕ
КОНФЕРЕНЦИИ
БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ
СЪБИТИЯ
НОВИНИ
ГАЛЕРИЯ
ДАРЕНИЯ
АДРЕС ЗА КОНТАКТИ
СЛУЖБИ





От Джойс Майер – 19 Юли, 2014

НАПРАВЕТЕ ГО ЗА БОГ

От Джойс Майер – 19 Юли, 2014

 

И любовта е това: да ходим по Неговите заповеди. Тая е заповедта, в която трябва да ходите, както сте чули отначало.

2 Йоаново 1:6

 

Спомням си една неделя преди години, когато пастора на църквата ни насърчаваше да отделим малко време да поздравим другите хора и дори да ги прегърнем и да им кажем, че ги обичаме. Погледнах надолу по реда, където седях и видях една жена, която ме беше наранила по значителен начин. Силно усетих, че Духът на Бог искаше да я прегърна и да кажа, че я обичам. Отидох при нея и казах с все сили, „Обичам те!“  Не мога да гарантирам, че бях абсолютно искрена, но знам, че бях покорна на Бог.

 

Няколко месеца по-късно, Бог ме накара да дам една от любимите си вещи на тази жена. "Сега  Господи," Аз отговорих, „Нямам нищо против да дам. Искам да кажа, аз наистина бих искала да го задържа, но ако ще ме накараш да го подарявам, поне нека да го дам на някой, когото харесвам, за да мога да се наслаждавам, когато я виждам с него!“ Бог ми отвърна: „Джойс, ако ти можеш да й дадеш това, ако можеш да дадеш любимата си вещ на някой, който наистина те е наранил и най-малко я заслужава ти ще сломиш силата на врага. Ще разрушил плана му да те порази.“

 

Ние не предприемаме стъпки на покорство, за да превъзмогнем трудните времена, защото чувстваме, че трябва да го направим или смятаме, че покорството е добра идея. Ние го правим, защото обичаме Бог познаваме неговата любов и искаме да Му се покоряваме. Знаем, че Неговите пътища са винаги най-добрите за нас.

 

Пред каквито и препятствия да се изправяте в момента или ще се изправяте в идните дни призовавам ви да се конфронтирате и справите с тях. Изправете се пред тях като победител. Помнете, че те работят за ваше добро и Бог ще ги използва, за да ви направи по-силни. Приемете ги с победоносно отношение и ще намерите себе си на място на по-голяма зрялост, мъдрост и способности, отколкото някога сте познали.

 

Вярвайте в Него:  Ако Бог ви призове да направите нещо знайте, че Той иска това, защото е най-добре за вас. Дори и да не искате да го направите, направете го за Бог, защото му имате доверите, вярвате в Него и знаете, че Той знае най-добре.

 

Превод: Семейство Ганчеви

Служение Васил Петров

www.vasilpetrov.org