НАЧАЛО
БХТВ
КАКВО ВЯРВАМ
ИНТЕРНЕТ ЦЪРКВА
КОНФЕРЕНЦИИ - ИНТЕРНЕТ ЦЪРКВА
ГОСПОДНА ВЕЧЕРЯ
ПОСЛАНИЯ ОТ ПАСТОРА
ПОСЛАНИЯ НА ДЖОИС МАЙЕР
ПОСЛАНИЯ НА КЕНЕТ КОПЛАНД
УЕБ РАДИО
В СВЕТА НА ЧУДЕСАТА
БИБЛЕЙСКО УЧИЛИЩЕ ДПО
ВИДЕО КАНАЛ
КАК ДА ПРИЕМА ИСУС
КРЪЩЕНИЯ ВЪВ ВОДА
КРЪЩЕНИЕ В СВЯТИЯ ДУХ
СЛУЖЕНИЕ НА БОЛНИ
СЛУЖЕНИЕ В НАЦИИТЕ
КОНФЕРЕНЦИИ
БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ
СЪБИТИЯ
НОВИНИ
ГАЛЕРИЯ
ДАРЕНИЯ
АДРЕС ЗА КОНТАКТИ
СЛУЖБИ





ПО-КЪСНО Е ВЕЧЕ ТУК!

 

Кой е, прочее, верният и разумен слуга, когото господарят му е поставил над домочадието си; за да им дава храна на време?

Матей 24:45

 

Словото ни казва, че Бог се показва мощен в помощ на ония, чиито сърца са съвършено разположени към Него (2 Летописи 16:9). Тази дума „ съвършен“ не означава, че ние трябва да правим всичко правилно и да живеем, без да правим грешки. Благодаря на Бог не трябва да правим това. Означава „отдадени“ - сърца осветени, посветени, лоялни и верни на Бога.

 

Грешките, които правим няма да спрат Бог да работи в живота ни. Само нашата липса на вярност може да направи това.

 

Кой е верен? Този, който прекарва времето си вършейки това, което Бог го е призовал да извърши. Или както Исус го постави - този, който взима кръста си и Го следва. Този, който отрича плътските си желания и прекарва живота си върху нещата, които  Бог желае от него да направи.

 

Може би Бог ви подтиква да прекарвате повече време в Словото и в молитва или се занимава  с вас, за да служите на повече хора около вас. Той може да ви призове да се молите за болните или да проповядвате Словото. Но вие сте зает, затова се плъзвате  с добри намерения и казвате на Бог, че ще го направите по-късно. Е, по-късно е вече тук!

 

Решете днес , че ще да бъдете верен и разумен слуга. Разберете какво ви краде времето от Бог. Служете на Неговите интереси вместо на вашите.

 

Искате ли да бъдете управник в дома на Бог? Искате ли Той да покаже Себе си силен за вас? Тогава приемете мислите на Исус днес. Вземете Неговите обещания и планове. Сега е времето да бъдете верни!

 

Прочетено Слово : Матей 24:42-51

 

Превод: Семейство Ганчеви

Служение Васил Петров

www.vasilpetrov.org