НАЧАЛО
БХТВ
КАКВО ВЯРВАМ
ИНТЕРНЕТ ЦЪРКВА
В СВЕТА НА ЧУДЕСАТА
БИБЛЕЙСКО УЧИЛИЩЕ ДПО
ВИДЕО КАНАЛ
КАК ДА ПРИЕМА ИСУС
КРЪЩЕНИЯ ВЪВ ВОДА
КРЪЩЕНИЕ В СВЯТИЯ ДУХ
СЛУЖЕНИЕ НА БОЛНИ
ИЗЦЕЛЕНИЕТО ТИ
МОЛИТВЕНИ НУЖДИ
СВИДЕТЕЛСТВА
Свидетелство на пастор Дейвид Гленфилд
СЛУЖЕНИЕ В НАЦИИТЕ
КОНФЕРЕНЦИИ
БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ
СЪБИТИЯ
НОВИНИ
ГАЛЕРИЯ
ДАРЕНИЯ
АДРЕС ЗА КОНТАКТИ
СЛУЖБИ





Изцеление от рак на устната на Мария Вълкова от град Габрово. 11 Май 2014г.

Изцеление от рак на устната на Мария Вълкова от град Габрово.

11 Май 2014г.

Яков 5:13. Зле ли страда някой от вас? Нека се моли. Весел ли е някой? нека пее хваления.

Има случай когато се веселим защото всичко в живота ни върви добре, но има и такива моменти в които страха и отчаянието могат да вземат внезапен контрол и надмощие тогава когато лошите вести ни настигнат.

Когато сме болни трябва да се молим, когато някой страда зле трябва да имаме вярата че Бог ще го изцели и заедно всеки да върши това което според делото на служение е приел от Господа.

Такъв е и случаят с една жена от нашата църква, която се казва Мария Вълкова. Съвсем скоро на устната на жената излиза нещо като малка раничка и тя си мисли, че това е нещо безобидно. Само до няколко седмици образованието става огромно и тя отива при личната си лекарка. Това, което чува като резултат от диагнозата е, че има форма на рак на устната. Нейната дъщеря я взима и я води в София, където е изпратена в онкоболница за лечение. Професорът, който вижда ситуацията казва, че не може да направи нищо, защото изрязване на устната ще обезобрази жената, а и това не значи, че ракът ще спре действието си до тук. Самият доктор заявява, че единствената надежда и помощ за нея е Господ. Всички започват да се молят усилено за нашата сестра и когато тя се върна в град Габрово ние с жена ми отидохме у дома и за да извърша това дело което Бог ми е дал като възможност и привилегия на служител.

  Яков 5:14-15 „Болен ли е някой от вас? Нека повика църковните презвитери и нека се помолят над него и го помажат с масло в Господното име. И молитвата, която е с вяра, ще избави страдалеца, Господ ще го привдигне и ако е извършил грехове, ще му се простят.”

Говорих словото на Бог, което е истина и освободих вяра в сърцето на нашата сестра, след което и дадох Господна трапеза /причастие/ и се помолихме за нея с вяра като изгоних демона на рак и направих помазание с масло в Господно име. Повярвахме на Бог за чудо заедно с всички, които се молеха за изцелението на тази жена. Няколко седмици по-късно тя беше развързана от примките на болестта и днес тя е напълно изцелена. Лекарите също прославиха Бог като изцелител. Слава да бъде на Господ Исус Христос сега и до века. Амин!

Личното свидетелство на жената можете да видите на видео в началото на неделната ни служба тук;  http://www.ustream.tv/recorded/47405152

Пастор Васил Петров