НАЧАЛО
БХТВ
КАКВО ВЯРВАМ
ИНТЕРНЕТ ЦЪРКВА
КОНФЕРЕНЦИИ - ИНТЕРНЕТ ЦЪРКВА
ГОСПОДНА ВЕЧЕРЯ
ПОСЛАНИЯ ОТ ПАСТОРА
ПОСЛАНИЯ НА ДЖОИС МАЙЕР
ПОСЛАНИЯ НА КЕНЕТ КОПЛАНД
УЕБ РАДИО
В СВЕТА НА ЧУДЕСАТА
БИБЛЕЙСКО УЧИЛИЩЕ ДПО
ВИДЕО КАНАЛ
КАК ДА ПРИЕМА ИСУС
КРЪЩЕНИЯ ВЪВ ВОДА
КРЪЩЕНИЕ В СВЯТИЯ ДУХ
СЛУЖЕНИЕ НА БОЛНИ
СЛУЖЕНИЕ В НАЦИИТЕ
КОНФЕРЕНЦИИ
БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ
СЪБИТИЯ
НОВИНИ
ГАЛЕРИЯ
ДАРЕНИЯ
АДРЕС ЗА КОНТАКТИ
СЛУЖБИ





ОРЪЖИЕ НА СЛАВАТА


 Ще Те славословя, Господи, с цялото си сърце,
ще разкажа всичките Твои чудесни дела.

 Ще се веселя и ще се радвам в Тебе,
ще възпявам името Ти, Всевишни;

понеже неприятелите ми се връщат назад,
падат и гинат пред Твоето присъствие.

Псалми 9:1-3

 

Хвалението е повече от приятна песен или няколко насърчителни думи за Бог. То  освобождава присъствието на самия Бог и когато Божието присъствие дойде на сцената вашите неприятели се връщат назад. Болести и зарази не могат да останат в тялото ви. Бедността не може да остане в дома ви.

 

Дори и психическата умора напуска внезапно, когато се изправи пред истинската радост и изпълващата слава във вас. Знам това от собствени преживявания. Преди години, когато започвах да ръководя училище за изцеление имах наистина голяма битка с умората. В служението си полагах ръце на болни за толкова много часове след като службите бяха свършили. Понякога бях дори прекалено изморен психически ,когато завършвах тези служби.

 

Тогава в едно специално за мен събрание открих силата на славата. Тъкмо бях свършил с молитвата за тези, които бяха на молитвената линия и както обикновено бях изтощен, но вместо да почивам Духът на Бог изрази в мен, че това от което имах нужда е да се възрадвам в Господа. Така и направих. Започнах да възхвалявам Господа с цялото си сърце, ум и тяло. Знаете ли какво стана? Умората ме напусна и бях изпълнен с енергия от присъствието на Бог!

 

Следващият път, когато дявола се опита да задушава вашата ефективност, да източва вашата сила, благосъстояние и победата, която е ваша чрез Исус, отвърнете му с това могъщо оръжие. Издигнете ръцете си, вашият глас и цялото си сърце към Бог. Хвалете го!

 

Прочетено слово: 2 Летописи 20:1-22

 

Превод: Семейство Ганчеви

Служение Васил Петров

www.vasilpetrov.org