НАЧАЛО
БХТВ
КАКВО ВЯРВАМ
ИНТЕРНЕТ ЦЪРКВА
КОНФЕРЕНЦИИ - ИНТЕРНЕТ ЦЪРКВА
ГОСПОДНА ВЕЧЕРЯ
ПОСЛАНИЯ ОТ ПАСТОРА
ПОСЛАНИЯ НА ДЖОИС МАЙЕР
ПОСЛАНИЯ НА КЕНЕТ КОПЛАНД
УЕБ РАДИО
В СВЕТА НА ЧУДЕСАТА
БИБЛЕЙСКО УЧИЛИЩЕ ДПО
ВИДЕО КАНАЛ
КАК ДА ПРИЕМА ИСУС
КРЪЩЕНИЯ ВЪВ ВОДА
КРЪЩЕНИЕ В СВЯТИЯ ДУХ
СЛУЖЕНИЕ НА БОЛНИ
СЛУЖЕНИЕ В НАЦИИТЕ
КОНФЕРЕНЦИИ
БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ
СЪБИТИЯ
НОВИНИ
ГАЛЕРИЯ
ДАРЕНИЯ
АДРЕС ЗА КОНТАКТИ
СЛУЖБИ





Здравейте Църква, 16 Април 2014

Псалми 84:11. „Защото Господ Бог е слънце и щит; Господ ще даде благодат и слава; Няма да лиши от никакво добро ходещите с незлобие. 

В този псалом не се казва дори да се молиш за твое добро то само ще дойде от Бог, когато ходиш пред Него с чисто сърце и в незлобие. Не е нужно дори да го търсиш, словото казва, че Бог няма да те лиши. Това значи, че няма да забрави, няма да те ощети или пък пренебрегне. Винаги ли обаче става така? Не определено! Друг стих ни казва; Еремия 5:25. „Вашите беззакония отвърнаха тия неща, И вашите грехове ви лишиха от доброто.” Бог не ни лишава от никакво добро, но ние сами можем да направим това за себе си след като съгрешаваме пред Него умишлено. Някой ще каже какво е грях? Всяко беззаконие е грях. Исус умря на кръста, за да ни избави от всяко беззаконие и да ни направи чисти. Апостол Павел казва това към Тит 2:14. „Който даде Себе Си за нас, за да ни изкупи от всяко беззаконие и очисти за Себе Си люде за Свое притежание, ревностни за добри дела.” Да ходиш в незлобие значи не само да си далеч от това да мразиш някого, но и да се усъвършенстваш в това да вършиш добри дела. И понеже човек е слаб в това сам от себе си да върши добри и праведни дела, словото ни казва, че Бог е силен и Той ще ни приготви, усъвършенства и ще преумножи в нас всяко благо, за да можем да сме готови да вършим добри дела. 2 Коринтяни 9:8 ” А Бог е силен да преумножи на вас всякакво благо, така, щото, като имате всякога и във всичко това, което е достатъчно във всяко отношение, да изобилвате във всяко добро дело;” Бог няма да лиши никой от това да го екипира, направи силен, да го благослови и изпълни със Святия Дух, ако само човек силно желае да служи на Бог и на хората. Амин! Апостол Павел казва, че е уверен напълно в Бог. Ти уверен ли си в Него? Имаш ли вяра в това, че всичко, което Бог е започнал в теб един ден ще го усъвършенства напълно? Да аз имам тази твърда увереност за себе си имам я и за вас. Амин!

 

 Филипяни 1:6. „Като съм уверен именно в това, че оня, който е почнал добро дело във вас, ще го усъвършенствува до деня на Исуса Христа.” 

С много обич пастор Васил Петров