НАЧАЛО
БХТВ
КАКВО ВЯРВАМ
ИНТЕРНЕТ ЦЪРКВА
КОНФЕРЕНЦИИ - ИНТЕРНЕТ ЦЪРКВА
ГОСПОДНА ВЕЧЕРЯ
ПОСЛАНИЯ ОТ ПАСТОРА
ПОСЛАНИЯ НА ДЖОИС МАЙЕР
ПОСЛАНИЯ НА КЕНЕТ КОПЛАНД
УЕБ РАДИО
В СВЕТА НА ЧУДЕСАТА
БИБЛЕЙСКО УЧИЛИЩЕ ДПО
ВИДЕО КАНАЛ
КАК ДА ПРИЕМА ИСУС
КРЪЩЕНИЯ ВЪВ ВОДА
КРЪЩЕНИЕ В СВЯТИЯ ДУХ
СЛУЖЕНИЕ НА БОЛНИ
СЛУЖЕНИЕ В НАЦИИТЕ
КОНФЕРЕНЦИИ
БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ
СЪБИТИЯ
НОВИНИ
ГАЛЕРИЯ
ДАРЕНИЯ
АДРЕС ЗА КОНТАКТИ
СЛУЖБИ





ПРАВИЛНИЯТ ПЪТ

 Днес викам небето и земята за свидетели против вас, че положих пред вас живота и смъртта, благословенията и проклятията; затова изберете живота, за да живееш, ти и потомството ти;

Второзаконие 30:19

 

Бог ще ви изправи пред това! Хората казват такова шеговито нещо от години. Те някак си вярват, че Бог ни удря надолу с болка и наказание всеки път когато ние съгрешим. Но това просто не е истина. Налице са смъртоносни възнаграждения за греха, но Бог не е този, който ги раздава.

 

Виждате ли, Библията ни казва, че е имало проклятие в сила в продължение на хиляди години и дяволът е виновен за това, а не Господ Бог. Бог дава предупреждение във Второзаконие 30:19. След като описва подробно благословиите, които попадат върху тези, които са следвали Бога и ужасните страдания, които ще сполетят онези, които са се отделили от Него,Той казва, ” положих пред вас живота и смъртта, благословенията и проклятията; затова изберете живота, за да живееш.

 

Същественото нещо, което трябва да осъзнаете е това: Във всеки един момент от пътуването, независимо дали сте на път към прокълнат глад или живеете точно в средата на него - Бог ще ви спаси от него. Той ще ви изведе от там и да ви избави. Той ще ви избави от болести, пристрастявания, или нещо друго, което ви е било държало в плен.

 

Днес ако намирате себе си в погрешния път и виждате разрушения пред вас, просто се покайте и тръгнете по правилният път. Просто предайте вашият път на Исус и той ше ви избави от всичко което ви държи в плен. Можете да започнете с молитва, ” Господи Исусе, бях изпрал погрешния път и сега  Те моля да ми простиш. Днес аз избирам живот, като избирам Твоя път. Моля те избави ме от това робство и ме изпълни със Святия Си Дух. Благодаря ти, Господи!

 

Помнете това: Независимо какво сте направили, Бог не иска да ви накаже, Той иска да ви прости за него. Той не иска да ви зашлеви надолу. Той иска да ви спаси и привдигне. Доверете Му се и Му позволете да ви постави на правилният път на живота днес!

 

Прочетени стихове: Второзаконие 30

 

Превод: Семейство Ганчеви

Служение Васил Петров

www.vasilpetrov.org